Privéadministraties Privéadministraties

Privéadministraties zijn verschillende activiteiten die particulieren kunnen helpen met hun administratieve rompslomp in hun privéomgeving. Onze werkzaamheden lopen uiteen van het doen van uw aangifte inkomstenbelasting of het ordenen van uw privéadministratie tot het bekijken of diverse zaken voor u wellicht goedkoper kunnen. SOS is hierin uw manusje van alles.

Structuur

Herkent u dit? De blauwe envelop van de Belastingdienst valt op de deurmat. Het is weer tijd om uw aangifte inkomstenbelasting te doen. Vóór 1 april, elk jaar weer, dient de Belastingdienst uw aangifte binnen te hebben.

De structuur van privéadministraties ontbreekt vaak of de papierwinkel is een rommeltje, wat betekent dat er in korte tijd veel dient te gebeuren om op tijd klaar te zijn. Met grote regelmaat komen wij dan ook boodschappentassen en kratten tegen met van alles en nog wat. SOS helpt u structuur aan te brengen in uw administratie en er een logische volgorde in aan te brengen, zodat onder andere het doen van uw aangifte een fluitje van een cent wordt en bovenal, u zelf het overzicht weer krijgt.

Aanpak

Bent u benieuwd naar onze aanpak? Bel of mail gerust met SOS! Wij komen graag bij u langs voor een gratis intakegesprek.

Wij gaan op zoek naar oplossingen. SOS zorgt voor een structurele en professionele aanpak van al uw administratieve zorgen.

Met SOS is alles mogelijk, óók voor u.

Onze werkzaamheden op het gebied van privéadministraties op een rijtje

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Het aanbrengen van orde in uw papierwinkel
  • Het aanbrengen van een logische volgorde in uw paperassen
  • Het marktconform vergelijken en verbeteren van uw verschillende verzekeringen 
  • Het verzorgen van opzeggingen, bijvoorbeeld van abonnementen en / of loterijen